Domov/Nasvet tedna/Učinkovit Airbnb oglas

Učinkovit Airbnb oglas

1. Prvih šest slik proda!

Ali ste kdaj razmišljali koliko slik si bodoči gost dejansko ogleda in kaj mu vaše slike povedo?

Oglas dobi rezervacijo ali vsaj povpraševanje glede na prvih šest pregledanih slik. Še pred nekaj meseci, se je najprej pojavil kolaž prvih šestih slik oglasa, nato pa je bilo mogoče ostale slike temeljito pregledovali. Pred kratkim so tovrstno prikazovanje slik spremenili. Prvih šest slik pove največ! Vendar v mnogih primerih pove najmanj, saj imajo nekateri med prvimi šestimi slikami, samo fotografije dnevne sobe ali spalnice iz vseh možnih kotov.

 

2. Katere slike naj bodo med prvimi šestimi?

Torej, kaj naj prikazuje teh prvih šest slik? Naj prikazujejo čim več. Recimo: bivalni prostor, spalnica, kuhinja, kopalnica, kolesa/garaža/parkirno mesto in vsaj ena slika okolice. Pri spalnici priporočam dve sliki, sploh, če ena prikazuje kakovost vzmetnice ali česa posebnega. Sicer pa to sliko lahko nadomestite s sliko pomožnega ležišča ali celo druge spalnice. Slika okolice pa je vedno dobrodošla, ker si mnogi želimo vedeti v kakšno okolje prihajamo. Lahko seveda uredite po želji, sploh tisti, ki imate večja stanovanja ali celo hiše. Smisel vsega je, da so si začetne slike različne in da privabijo bodočega gosta, da si ogleda še vaše preostale slike.

 

3. SLEDI

Vsi vemo, da si želimo čim več pozitivnih povratnih informacij oz. »review« s strani gostov, ki so bili pri nas.  In potem ko dobimo odličen »review«, skočimo od veselja v zrak, se morda samo nasmehnemo sami sebi, ali pa celo nekomu bližnjemu povemo in to je to. IZKORISTITE kar vam je dano!!! Uporabite čim več pridevnikov, s katerim je vaš gost opisal svojo izkušnjo bivanja pri vas. Torej poleg tega, da pod sliko napišete samo npr.: bedroom, dodajte še izvleček ali najboljši pridevnik gostovega povratnega mnenja in ga vključite pod sliko. In seveda, vse to lepo spakirate v narekovaje in napišete by Guest … oz. vstavite ime gosta. In to je to!

Primer slike (osebni arhiv)

 

Do naslednjega pisanja,
Biljana 

 

2017-04-06T15:27:58+00:00